Курс валют: $ - 28,3 / 28,7; € - 34 / 34,6
Написати в редакцію
X

Дякуємо що ви з нами!

Вчені виявили фактор, який збільшує ймовірність померти від COVID-19

07-12-2020

4597

Видання Diabetologia опублікувало матеріал, у якому повідомляється про те, що китайські вчені з Хуачжунского університету науки і технологій виявили фактор, який збільшує ймовірність померти від COVID-19.

 

Нові факти про коронавірус

 

 

Так, згідно з даними вчених, підвищення рівня цукру в крові може в два рази збільшувати ризики летального результату від коронавірусної інфекції. Причому відзначається, що у людей з підвищеною глюкозою в крові підвищується ймовірність померти навіть при відсутності таких хвороб, як діабет і ожиріння.

 

 

В ході дослідження було встановлено, що при фіксуванні 7 міллімоль цукру на літр крові заражені коронавірусів вмирали від ускладнень в 2,3 рази частіше, ніж інші пацієнти з COVID-19. Таким чином, підвищення рівня цукру в крові сприяє зростанню ймовірності смерті на 72%. Більш того, люди з високими показниками глюкози в чотири рази частіше мали ускладнення через хворобу.
 

Отримуйте інсайди, та інформацію, яку ми не можемо опублікувати на сайті в нашому телеграм каналі Наша Країна.

"Наша країна" зацікавлена у якісному та об'єктивному висвітленні сьогодення. Якщо ви маєте цікаву інформацію (дії корупціонерів, вчинки політиків, курйози, прекрасні місця України) - напишіть нам nashakrainainfo@gmail.com, ми з радістю її опублікуємо. Разом ми зробимо Україну кращою!
Підписатись